Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1697 niezalogowanych)
1019 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
No to już Cię lubię Tylko musisz wiedzieć że jak już wszystkich znajomych będę miał w komplecie to czujemy się zaproszeni na obiad
Dobrze się zastanów bo planuję pobić rekord co do liczby znajomych

ale to niete forum pomyliles adresy sprobuj na Nasza klasa pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Nie ma problemu. Ty najpierw zbierz znajomych a później ja coś ugotuje. Może już w nowym mieszkaniu, bo wciąż szukam. Tylko będzie zrzuta na zakupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
magda2 napisał:
Nie ma problemu. Ty najpierw zbierz znajomych a później ja coś ugotuje. Może już w nowym mieszkaniu, bo wciąż szukam. Tylko będzie zrzuta na zakupy

To już nie nasz problem jak wy sobie tam problem zakupów rozwiążecie
Ważne aby smaczne było

Nudnik, na naszej klasie próbowałem, ale utknąłem na 15 i ni cholery ruszyć licznika nie mogę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
Grzes203 napisał:
magda2 napisał:

To już nie nasz problem jak wy sobie tam problem zakupów rozwiążecie
Ważne aby smaczne było

Nudnik, na naszej klasie próbowałem, ale utknąłem na 15 i ni cholery ruszyć licznika nie mogę

to wklej zdjecie jakiejs pieknej kobiety.....

wymysl jakies ladne imnie......

nienadazysz odbierac zaproszen

a jak bedziesz mial juz te np 20tys znajomych to wtedy zmien na Grzes203 i wklej swoje zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ale drogi Grzesiu - po co ci tyyyyyyylu znajomych

Zastanow sie nad kwalitwtem zamiast nad kwantum / kwantytetem - wiesz o co chodzi - nie pamietam jak sie to mowi po naszemu

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
barbara67 napisał:
Ale drogi Grzesiu - po co ci tyyyyyyylu znajomych

Zastanow sie nad kwalitwtem zamiast nad kwantum / kwantytetem - wiesz o co chodzi - nie pamietam jak sie to mowi po naszemu

Ależ Ty mi zagadki zadajesz
Nad tymi słowami co napisałaś to jeszcze długo się będę zastanawiał co znaczą, nawet teraz się zastanawiam czy przypadkiem nie chcesz mnie obrazić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Gzesiu

Oczywiscie, ze nie chce w rzaden sposob obrazic - chodzilo mi o to ze powinienes pomyslec nad wartoscia zamiast nad iloscia ( myslalam, ze kwalitet i kwantum to takie miedzynarodowe ) - to pewno znowu przez te blad wlosy ...

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
A gdzie Twoje akwarium?? Tam bylo cale stado znajomych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
barbara67 napisał:
Gzesiu

Oczywiscie, ze nie chce w rzaden sposob obrazic - chodzilo mi o to ze powinienes pomyslec nad wartoscia zamiast nad iloscia ( myslalam, ze kwalitet i kwantum to takie miedzynarodowe ) - to pewno znowu przez te blad wlosy ...

No, tylko tym razem moje
Ja to prosty chłopak ze wsi, gdzie mi tam do międzynarodowych słówek jak my jedną książkę na 13 chłopa mielim w szkole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Sethur napisał:
A gdzie Twoje akwarium?? Tam bylo cale stado znajomych

Przestały się do mnie odzywać
Zgłoś wpis